Po přeháňce

Po přeháňce

Anotace: nevím co to má znamenat.. asi.. 24 hodin

Za zamlženým zvratem
který se bil o mé štěstí
s vlastní matkou
mi přijdou divné pocity
plivnou mi do očí
a utečou.

Po přeháňce planných nadějí
v které věřím asi tak jako ve sny
mi jednoduše odejdeš
já budu dělat jakoby nic
a plakat budu
až si nasadím brýle
možná.
Autor Larey, 31.12.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí