Je to Žena

Je to Žena

Anotace: .

Já nejsem majetnickej, spíš věřím na okamžik.
Teď a tady. Trošku lásky.
A za chvilku: teď a tady. Další troška lásky.
Stavím chrámy rozkoše, cihlu po cihle.
Ponořím svou pusu tam, odkud tuším zítřejší zradu.
Nejsem faraón. Beru, co je. A když je to krásný,
beru to hned. Jak se jmenuješ?
Zeptám se zítra. Proč se ptáš? Odpoví mi zítra.
Myslím, že tě miluju. Myslíš? Sklopí oči a začne se oblýkat.
Teda vím, já už to VÍM, křičím. Řekne mi: bylo to hezký,
nemůžem to tak nechat? Chtěl bych brečet, ale počkám.
Až odejde. Nechám to tak. Je to Žena.
Autor Tecka 2, 31.12.2009
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ona se vrátí..je to žena

31.12.2009 20:03:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí