Láska

Láska

Anotace: Jsem zvědav :-)

Láska je cit,pro který chci žít,
je to dost velký důvod,proč tu být..
Lásku člověk musí cítit srdcem,
prožívat jí každou chvíli,
Ten kdo říká,že to nejde,
tak se pěkně mílí..
Láska je jeden z nejdůležitějších pocitů,
jaký člověk může v životě mít,
nebránil jsem se tomu,stačilo jenom chtít.
Potkal jsem člověka a věděl jsem,
že za to bude stát,
stačilo jenom procítit a své srdce mu dát..
Srdce se mi rozbušilo,
cítím to zase,
slova MILUJI TĚ říkám v celé své kráse...
Autor Lukii, 01.01.2010
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Bíša, Shnecek, Danielle, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Miluj,miluj,miluj.Nic víc,Nic míň!

01.01.2010 22:01:00 | Shnecek

láska je to největší štěstí na světě..:o)

01.01.2010 19:13:00 | toulavá naděje

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí