správnán slova

správnán slova

Anotace: někdy je těžké najít správná slova

chtěl bych ti toho tolik říct...
nenalézám ta správna slova
odejdu radš pryč

rozloučit se polibkem
tak krásným zážitkem

musím najt ta správná slova
vrátit se znova

říct vše co mám na srdci

čekat na tve vyjadřeni ve dne v noci
Autor nerousek, 01.01.2010
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí