Pět smyslů lásky

Pět smyslů lásky

Anotace: :)

Láska bývá stavem mysli
mozek doufá, slibuje
probouzí se všechny smysly
srdce tep svůj zrychluje.

Doteky jsou žhavě žhnoucí
tělo láskou vibruje
člověk je jak nemohoucí
všechno kolem miluje.

Oči vidí krásu světa
pokaždé když pohlédnou
nic jiného není třeba
jen se dívat za tebou.

Vůni cítím z tvého těla
jako z jara voní růže
zůstáváš vždy čerstvá, bdělá
jak tvá hebká kůže.

Slyším tě ve svých snech
poslouchám tvou hudbu rtů
neznáš strach a neznáš spěch
jsi hudbou mého snu.

Chutnáš jako medovina
jak sladkost v kůži žití
snad proto jsi tak jiná
má láska, moje bytí.
Autor Ďábel sám, 02.01.2010
Přečteno 453x
Tipy 21
Poslední tipující: mkinka, Weylin, Koza, Okřídlená Lištička, Danushka, lovelienka, PANGÁSIUS, Mbonita, JakubS8, deleite, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Velmi pěkné.

28.02.2024 15:11:14 | mkinka

Ano,tak nějak to vždycky je..:-)

17.10.2010 12:11:00 | Weylin

Jsi mistr vyznání. ST

27.01.2010 18:11:00 | Koza

Ty nejsi ďábel sám, ty jsi sám ďábel! :-)

02.01.2010 16:43:00 | JakubS8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí