Klasika

Klasika

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Byla si má první
Byla si má poslední
Budeš moje napořád

Pouto víc než pokrevní
přetrhlo "tak už vypadni"
explodoval srdce řád

Jen pro Tebe pořád vstávám
Jen pro Tebe pořád dýchám
Bílou vlajkou mávám
K srdci tvému pospíchám

Běžím napříč časem
přitahován tvým hlasem
volán tvou tváří
na níž úsměv září

Jenže nedoběhnu k cíli
Vzpomínky nám zbyly
Autor Nomad, 03.01.2010
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Apsolutně skvělí!!!

03.01.2010 16:20:00 | Česi

jo, dobrá*st

03.01.2010 14:26:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí