Tmavovláska

Tmavovláska

Anotace: ...jistě není dokonalý ...ale začalo mě to bavit ....

Tmavovláska není mladá
tmavé vlasy dělá barva
nejlepší léta jemu dala
nakonec zůstala sama

Zůstala sama v tichém domě
bojí se tmavé tmy
nevstoupí dvakrát do stejného ohně
do ohně temné nevěry

Zklamaná uprostřed ohně
slzy ji tečou o tvářích
"věrná láska není pro mě"

Hlavu otočila vzad
nová láska její duši prozáří
"běž si když nemáš mě rád"
Autor kuskus pruhovaná, 04.01.2010
Přečteno 413x
Tipy 9
Poslední tipující: Kimiko, bobi bobie, vodnař, Bíša, nejsembásník, CORONATION, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co ti co mají?
Kdesi v dáli se ptají.
Potají.

04.01.2010 20:40:00 | ReLaXáToR

Za to že z lásky rejeme držkou v zemi
za to jsme stříbrnými vlasy odměněni.

04.01.2010 11:07:00 | CORONATION

hlavní je bavit se...

04.01.2010 10:58:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí