Miško

Miško

Anotace: Vypsání se z pocitů :D

Miško, Miško, mišičko,
jak vyjádřit to jen.
Cítím Tvé ruce, to teplíčko!
Držet Tě za ně je můj sen.
Tvá náruč spát mi nedá,
jak Tisíce žen něha.
Však spal bych v ní,
celičkou noc až do oběda.
Pak na cestu bych se vydal
a hledal a hledal.
I v těchto krutých mrazech,
zasněžených polích či temných nocích.
Až bych našel, draze,
tu nejkrásnější květinu,
kterou bych tě hladil po Tvých bocích.
Autor Richie12, 05.01.2010
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí