Přeju si bez přestání

Přeju si bez přestání

Anotace: Moc mi chybíš lásko .....

Když noc svou bránu snů
každému otvírá.
Myslím na to,
jak má šelmička víčka zavírá.
Jak mi chybíš,
těžké je psát!
Nemá cenu,
v tomhle si lhát!
Myslím na Tebe
neustále,
Ty můj úžasnej
originále!
Tvůj jemný dech ve vlasech
chtěla bych zas pochytit,
Nikdy nezapomeneš,
mi je lásko rozpustit!
Už zase přišla noc,
a já jsem tady sama.
Chybíš mi lásko moc,
je to hrozné drama!
Chybíš mi dnem i nocí,
schází mi Tvé rty.
Bloudím sama bez pomoci,
chybíš mi nejvíc právě Ty!
Chybí mi
vidět úsměv Tvůj.
Lásko,
hlavně se mi opatruj!
Hvězda padá dolů,
ta prý plní přání.
Už at jsme pořád spolu,
přeju si já bez přestání!
Autor Labanda, 05.01.2010
Přečteno 583x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, Mbonita, Nomad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné vyznání ST.

06.01.2010 06:27:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí