IN LOVE

IN LOVE

Anotace: with my honey...

Vzpomínka mlhavá,
dívka krásná,
tancuje na nebi,
je to má láska.

Každý den
dívám se tam
každý den ptám se
kdepak Tě mam?

Slza slaná
protekla mi mezi prsty
Tvou lásku však chytám
celými hrstmi.

Není to chamtivost,
nejsem lakomá,
není to žárlivost,
ale ty jsi dokonalá.

Prstem jezdím
po mlze v okně,
pro Tebe kreslím
to krásné "IN LOVE".
Autor januve, 06.01.2010
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, Psavec, Mbonita, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí