Sám a sebou...

Sám a sebou...

Anotace: 6 je dobré číslo, kor když má každy tolik Plzní, dnes odopoledne vypracováno ve spolupráci s autorem Talla... neberte ji doslovně.. je to jen snůška slov v hbité souslednosti...

Večer i ráno
mám chuť na cigáro
a vždy mi je přáno
nikdy ne moc, ani málo

Ráno i večer
mám svou tvář a v srdci křeče
a navzdory tomu
smál jsem se a uvnitř brečel

Slzy se mi smějou
poslední doubou, zlý věci se mi dějou
ale ve všem vidím radost
přehlížím tvou Tvář i marnost

Chlast i kámoše mám, jsem sám
a sám se sobě směju
připadám si jak vykradenej krám
kde vyprodali čokoládu

Citu mám, i vlastní autoritu
o nadvládě přemýšlím
smýšlím o Tobě, však bez citu
zradit já Tě zamýšlím

Potom co Ti ublížím
pak vzejde má chvíle
Potom co Tě ponížím
pak dosáhnu svého cíle..
Autor Roger, 06.01.2010
Přečteno 377x
Tipy 18
Poslední tipující: divoska_jaja, hašlerka, ilona, susana načeva, LeeF, Vlk v rouše, Bíša, jedam, Severka, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...došla mi slova :) ST

12.01.2010 15:21:00 | LeeF

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí