Nejistota

Nejistota

Anotace: Stále netuším...

Co se stalo? Kde jsi?
- tyto otázky honí se mi hlavou.
Proč už tu pro mě nejsi
a odsouváš mě stranou?

Nejsem si vědoma žádné chyby,
ty však asi nějakou vidíš,
pryč jsou tvé krásné sliby,
a tak se bojím, že mi zmizíš.

Nevím, co právě cítíš,
nedal jsi o sobě vědět.
Nevím – třeba mě nenávidíš,
a proto nechceš odpovědět.

Aspoň jednu odpověď však znáti chci,
stačí jednoduchá, krátká.
Ptám se tedy: Jsem stále ve tvém srdci
nebo přede mnou zavíráš vrátka?
Autor Vavu, 07.01.2010
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, pamp_elka, Bíša, harmony, Ypsilone, Ape.in, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) pak se na něj vykvajzni....báseň je milá

09.01.2010 20:44:00 | pamp_elka

Udělala jsem to a bez výsledku, proto ta báseň...

07.01.2010 22:08:00 | Vavu

zeptej se ho..

07.01.2010 21:56:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí