žádná láska se neobejde bez strastí,ale o to víc si jí vážíme

žádná láska se neobejde bez strastí,ale o to víc si jí vážíme

Anotace: Pro vsechny co znaji jak osklava je zavist od druhych ale nakonec se tomu stejne vysmeje te

No co mám říct.
Každý muž to zná,když musí od své drahé odhánět každého blbečka!

kolikrát už rekla miluji jen tebe?Ale proč to nechápe i ta komedie muže?

Pláče že bez ní nemohl by být a přitom hází na ní každý splín!

Co mám dělat?ublížit mu nemohu.
Přísahal sem,jen přes její mrtvolu!

Tak jak to má byt?!
Kde máme najít ten svůj klid!
I když vědí že s tebou je nejšťastnější,pořád se tváří moudřeji!

To že pláčou,dávaji ji za vinu.
Svoje neštěstí a presto chtějí se stát její neřestí!
Tak sakra lidi co je s váma,zvykněte si že já sem ta lepší strana!
Tak proč by tedy byla s váma?!

Doudoufám že si tohle přečtou všichni,nemám dost času vztekat se na vás všechny!
radeji si půjdu dál,uživat si světa raj!

smou drahou lepší půlkou.
Doufat ze dostojíte svých slov a podřežete se pilkou:)
Autor Žirafčátko, 07.01.2010
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí