rozchod.... :-(

rozchod.... :-(

Anotace: ...

Láska se ho pustila,
k dívce jak z pavích per.
Tím velkou bolest způsobila,
a do srdce mnoho velkých děr.

Jak má se slečna vzchopit,
a nesmáčet polštář slaně?
Jak má sama dlouhé kroky ujít,
když je teďka právě na dně?

Chlapec se jí omlouvá,
že jí bolest způsobil.
Ona ho však přemlouvá,
aby druhou šanci uchopil.

,,však vzíti to zpět nejde,
i když si ve všem krásná.
Snad tě bolest brzy přejde,
a ty budeš s někým jiným šťastná."

,,Zažily sme hodně krásy,
máme moc nádherných vzpomínek.
Teď solí se ti třpytí vlasy,
a nám vyhasnul náš plamínek."
Autor najrob7410, 08.01.2010
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, vlcatko, Dev_LATea_princess, Googlyho žena, PPetrushka, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí