Myslím

Myslím

Anotace: Trochu stýskání,pak zase překvapení.. no,nevím :)

Myslím na Tě ve dne,v noci,
na dveře mi klepá kdosi.
Mám jisté podezření,kdo tam,
otevřu dvéře a Ty tam!
Nešetřím potěšením,
srdce mi zajásá.
Lehneme na postel,
a tu zabimbá kostel.
Oznamuje půlnoc,
toho dne nejsilnější moc.
Autor lju.lju, 04.12.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí