Bílá růže;

Bílá růže;

Anotace: k narozeninám....dostala puget 16rudejch ruží a uprostřed bílou sedmnáctou:) tohle k tomu...na listu

Vidíš tu bílou růži,
jsi ta, která dostala se mi pod kůži,
jsi ta, která mi život prodlouží,
jsi ta, co si můj obdiv zaslouží,
jsi ta, po které každý den toužím,
jsi ta, pro kterou život položím,
jsi ta, kvůli které se rád probouzím,
jsi ta, po které touhou hořím,
jsi ta, pro kterou se na dno ponořím.

Je jen bílá
přesně jako ty, úplně jiná.

Jsi ta, která mi rozumí,
jsi ta, která dát radost umí,
jsi ta, která mě umí rozesmát,
jsi ta, která umí lásku najevo dát,
jsi ta, která má úsměv nejkrásnější,
jsi ta, která mi je nejvěrnější,
jsi ta, co mi říká, neboj se, vrátím se,
jsi ta, co říká, jen na chvíli vzdálím se.
jsi ta, co je mi oporou,
jsi ta, které já jen tiše ležím u nohou.


Usměj se a miluj mě……
Autor Vojtasss007, 10.01.2010
Přečteno 505x
Tipy 6
Poslední tipující: Lady Elleana, jesterka, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

překrásné! :-)

25.01.2017 23:31:12 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí