Mocná čarodějka

Mocná čarodějka

Anotace: Tváře lásky

Je jako křídla motýlí,
objeví se a zase zmizí-
-láska.
Okusíš ji na chvíli
a bude ti opět cizí.

Je jako slunce,
pálí a zahřívá-
-láska.
Ukáže ti jednu stranu mince,
tu, která je zářivá.

Je jako starý kabát,
onošená, přesto krásná-
-láska.
Naučíme se jí nebát,
stále však bude vzácná.

Je jako poslední výdech,
bolestivá, i když osvobuzující-
-láska.
Uvězní tě ve vlastních zdech,
citem překypujících.

Je jako vzduch,
někdy jako bys ho neměl dost-
-láska.
Někdy je spíše jako začarovaný kruh
a spálí i poslední most-
-láska...
Autor Vavu, 11.01.2010
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, beerushka, Bíša, sveřep, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je žena tisíce tváří, občas je dost hnusná, ale stojí za to.

11.01.2010 15:36:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí