Nahá láska

Nahá láska

Anotace: tak trošku jiná

Setři něhu z mých rtů
a olízni si jemně prsty
cítíš tu chuť?
to je láska
a ta přeci ví kdo ke mně patří.

Odhrnu Ti vlasy
tři pramínky schovám
těsně za ouško
pohled za pohled
polibek za polibek
jemně Ti svlékám rouško.

Vidím Tvou lásku
nahou a tak krásnou
v očích touhu
v ruce mé srdce
čeká na hodinu spásnou.

A já čekám s ní
vždyť jsem to slíbil
a jsem za to rád
i když to bolí
vše bude dobré
zmizí můj žal
navždy.
Autor Larey, 11.01.2010
Přečteno 406x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Bíša, hašlerka, Květka Š., labuť, Žulík, PPetrushka, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbila se mi moc

11.01.2010 15:37:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí