Rovnováha

Rovnováha

Anotace: ...

Když zafoukám do květů,
snad se moc nespletu,
že chmýří jež vyletí,
již nepatří dítěti.

Ty plátky okvětní,
jež jak dary obětní,
přede mne složeny,
dány jsou od ženy.

Báznivě přijmu jich,
čistých jak padlý sníh.

Tvé srdce snad už tuší,
že dám za ně svou duši.
Autor Demedalex, 11.01.2010
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, hanele m., Mbonita, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí