Křehkost

Křehkost

Anotace: z prosincového odpočinku

Náruč pln květin jako polštáře,
co v nocích přikrývají tvé tváře,
když z růží okvětní plátky zpívají,
o křehkosti, kterou tolik vzývají.

Jen obal pro tvoji křehoučkou duši,
tělo, které zničeno už touhou dovádět,
dává v sbohem pár šátečků na větru,
a jen k nohám opět přistanou.

Pohled v objetí černých stínů,
neviditelnost úsměvu na ústech,
jen málo slov už pro konec,
v krocích přes chodbu slýchává.

Jen jak vločka, když dopadne ne teplé místečko,
v pár kapek vody ihned se promění,
tak ty, jen zastudíš na srdíčku,
a pak rozpustíš se jak vlažný sen.
Autor Láďa, 12.01.2010
Přečteno 490x
Tipy 18
Poslední tipující: Lexisa, Bíša, Holis, Nussichoco, Churry, Psavec, Mbonita, ziriant, WAYWARD, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stip.

15.02.2010 15:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí