Usínám i probouzím se s tebou

Usínám i probouzím se s tebou

Anotace: i když nejsi zrovna tady, tak na dobrou noc tě objímám a hladím.

Usínám i probouzím se,
s myšlenkou já na tebe,
v té tě líbám-objímám tě,
chtěl bych tě mít u sebe.

V náruči tak mít tvůj půvab,
tvojí krásu pohladit,
něžná slova chci ti říkat,
ty mají tvou duši potěšit.

Přijmi prosím pohlazení,
které ti já posílám,
k tobě srdíčkem jsem přitisknutý,
vždy když večer usínám.

Já v tom něžném obejmutí,
tebe jemně pohladím,
pak zas lehkým políbením,
tebe lásko probudím.

A tak přeji dobré ráno,
také pěkný hezký den,
myslím na tě moje lásko,
a těším se zas na tě jen.
Autor bobi bobie, 05.12.2005
Přečteno 736x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Doufám, že to slyšela ta správná ouška :)

07.07.2010 09:55:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí