Stále na Tě myslím

Stále na Tě myslím

Anotace: Jednou, jedna dívka zasáhne Vaše srdce jediným šípem. A vy víte, že navzdory všemu, je to navěky.

Kráčím po cestách žalu,
Jež jsou pokryty popelem vzpomínek.
Piji vodu plnou kalu.
Choulím se u malých kamínek.

Už nikdy nevrátíš se zpět
Od Tvého srdce ztratil jsem klíč
Šeď prostoupila mi můj svět
Nevrátíš se odešla jsi pryč.

Po tváři mi slza kane,
Srdce žalem krvácí
Nedoufám, že se něco stane
Dívky jako Ty, se nevrací

Chodím po světě již dlouho bez Tebe
To prázdno již nic nevyplní
Hledám Tvou tvář, při pohledu na nebe
Dokud mě slunce neoslní

Stále Tě neumím dostat z hlavy
Hovořím, teskním, prahnu, vím
Náhodu tahle hra nikdy neunaví
Už nikdy nebudu chlapcem Tvým

Na paty se mi lepí popel žalu
Jež vznikl ze spálených vzpomínek
Piji vodu plnou kalu
Již uhasnul ten plamínek….
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: Iwetta, Mraveneček, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...a hodně sil;)

16.01.2010 16:08:00 | Iwetta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí