Touha

Touha

Anotace: Časy se mění

Toužím tě mít v náručí
a hladit tě po vlasech.
Toužím tě líbat na krku
a slyšet tvé odpovědi
ve vzdychavých souhlasech.

Toužím po tvých ústech
která jsou sladká jako med
chci být vosa která je okusí
a sedne na ně hned.

Toužím vidět tvé oči
duhové korálky zdobící oblohu
nemůžu se od nich odtrhnout
já nechci já nemohu.

Toužím slyšet tvůj hlas
lahodnější než vanilková zmrzlina
jen pomyšlením z něj
mé srdce bušit začíná.

Toužím tě mít v náručí
jsi tak krásná když spíš.
Autor Sparhawk, 15.01.2010
Přečteno 637x
Tipy 6
Poslední tipující: simsa, ilona, Mraveneček, Koza, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí