Odsouzení

Odsouzení

Anotace: pro všechny zamilované dušičky

Jsme odsouzeni k dlouhému čekání,
jsme odsouzeni k bolestnému vzdychání,
jsme odsouzeni na fotografie se dívat,
jsme odsouzeni mrazivé sklo rámu líbat,
jsme odsouzeni spolu se smát i trpět,
jsme odsouzeni odloučení mlčky trpět.

Jsem odsouzená své srdce ti zanechat,
jsem odsouzená mlčet, jen naslouchat,
jsem odsouzená se v tvých očích topit,
jsem odsouzená se řekou lásky brodit,
jsem odsouzená lásku ti vyznávat,
jsem odsouzená v noci tě postrádat ...
Autor Morgana, 05.12.2005
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí