Láska

Láska

Anotace: Láska

Láska je jako vítr
který tě ofoukne
a nastydneš
jen léky na ni nejsou
musíš se z toho
dostat svou vlastní cestou.

Někdy si nemocen
pár dní
a někdy i déle
a to je skvělé.

Někdy nám vítr
nafouká do očí prach
a chvíli jsme
láskou slepí
slzy nám oči za
chvíli umyjou
a život jde dál
vždyt život je ráj.

Ten kdo pár krát nastyd
a oči si už kryje
je sám proti
sobě a skončí brzo v hrobě.
Autor betmen71, 16.01.2010
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Giginka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí