Kde jste vy ohně

Kde jste vy ohně

Anotace: Však nevím co bych chtěla, možná že létat výš a výš

Kde jste vy ohně, co rozpalují těla,
vždyť tolik zimy prožila jsem již
a dávno není tady to co bych já chtěla
dnes padám stále níž a níž
Odneste zrcadla prosím od staletých myšlenek
a nedopusťte návrat bolestínů
vložte ty nové něžné třeba i do plenek
pak odejde život plný stínů
Kde jste vy všichni já pozdravit Vás chtěla
vždyť tolik samoty prožila jsem již
a dávno není ten kterého milovat jsem směla
ten který říkal přijdi-ty smíš
Najděte chladna co ochlazují čela
vždyť tolik horkosti já prožila jsem již
vždyť dávno nevím co bych vlastně směla
tak padám níž a níž
Autor jaroslava anna, 16.01.2010
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, lampicka, Ayaka Midoriko, J's ..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně se mi zaryla do vlastních smutků...

17.01.2010 11:52:00 | lampicka

moc hezká vytříbená

16.01.2010 23:37:00 | Ayaka Midoriko

víš, že taky bych chtěla létát výš?

16.01.2010 23:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí