Dialog

Dialog

Anotace: Protiklady se přitahujou.

Pojď se mnou...
naučím tě bát se.
Ty pojď se mnou...
naučím tě smát se.

Pojď se mnou...
naučím tě zlosti.
Ty pojď se mnou...
nikdy Tě nebudu mít dosti.

Pojď se mnou...
naučím tě klít.
Zas já Ti na oplátku...
ukážu, jak to má být.

Pojď se mnou...
jestli však můžeš.
Já ale půjdu...
vím, že Ty vždy pomůžeš.

Pojď tedy s náma...
i Ty a všichni, co litujou.
Ať si každý z nich najde...
protiklad, který milujou.
Autor Jerry Martin, 17.01.2010
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Larey, Mraveneček, kleopatra.sedma, GloriaXY
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr se ti povedl;)

17.01.2010 22:14:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí