láska je kruta

láska je kruta

Anotace: kolik je na svete zlomenych srdci kolik lidi kuli lasce zemřelo :-)

Na obloze se stahují mračna.
Matka hledí z okna,
čeká na syna.

Netuší že on navždy usíná,
netuší že on v tichosti umírá.
Jeho srdce zlomené vedví,
už nikdo nespraví.

Na provaze visí ze stromu,
myslíc , že nebude chybět nikomu.

Pekelná brána se pod ním otvírá.
Mučidla na něj již chystají,
bolest žhavá avšak mrazivá,
jako když mečem do srdce bodají.

On to však nevnímá,
jen na ni jeho duše vzpomíná,
i když mu srdce zlomila,
nikdy na ni nezapomene.
Autor dark evelyn, 20.01.2010
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

20.01.2010 19:57:00 | Česi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí