Dělá divy

Dělá divy

Anotace: Tak já pořád nevím jestli budu mít to největší štěstí...

S člověkem dělá divy
- láska,
jako když z očí strhne se
- páska.

A potom vidíš !

S člověkem dělá divy
- láska,
je-li oboustranná nevyčíslí ji žádná
- částka.

Máš největší štěstí !

S člověkem dělá divy
- láska,
smutné když jednostranná je, na čele vyvstane
- vráska.

A jsi o zkušenost starší !
Autor Lachailla, 21.01.2010
Přečteno 497x
Tipy 7
Poslední tipující: JohnyD., Bíša, Sidonie89, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju ti štěstí bez vrásek...

21.01.2010 19:56:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí