Nosím v sebe kousek tebe

Nosím v sebe kousek tebe

Anotace: O naší Valentince

Sbírka: Pupu - mimi - haji

Díváš se jak rostu,
jak se zvětšu v prostoru

Haldíš moje bříško,
a v něm malou potvoru

Kousek ze mě kousek z tebe,
uložený v bezpečí

Spinká, plave, kope si tam
čekáme kdy veme do zaječích

Roste květinka z malého semínka
roste a její tam krásně

a mamince s tatínkem nezbývá
než čekat a skládat básně

Miluju tě, ty to víš
ona je tím důkazem

splynutí dvou duší
že milujem se navzájem

šeotáš jí sladká slůvka
jak se oba těšíme

až v Marci bude na světě
až jí konečně uvidíme

co bylo pevné,
teď je pevnější

plod naší lásky
ale ještě tiše v mém bříšku lenoší.

a ty na něm
a to je to co mě těší
Autor CubbaLibbre, 23.01.2010
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juj,tak to blahopřeji :)Plod lásky se musí oslavit a samotná láska taky!Bouchněte šampus,vážení :o)

07.05.2010 23:53:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí