To všechno kvůli němu..a zbytečně

To všechno kvůli němu..a zbytečně

Anotace: Zaslepená láskou, obětovala vše..

Kvůli pár šťastným chvílím, kvůli nim, nebo se mýlím?
Ne, správně, kvůli nim..
Ztratila jsem přítele, vinu ze mně nikdo nesmeje.

Kvůli několika dychtivým polibkům,
ze kterých mi je nyní do breku
To kvůli tvým dotekům..
Ztratila jsem důvěru, já přiznala ji naši nevěru.

Kvůli údajné lásce tvé,lhal jsi a nebylo to poprvé!
Kvůli kouzlu okamžiku..
Ztratila jsem svoji hrdost, ztratila, ale už toho bylo dost!

To všechno a mnohem víc, ztratila jsem, on vůbec nic.
Ztratila jsem i sebe sama a on teď v posteli s ní leží doma.
TO VŠECHNO KVŮLI NĚMU..A ZBYTEČNĚ..!!!
Autor Niké, 06.12.2005
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí