Daň z lásky

Daň z lásky

Anotace: .....pár teček....více nemám co dodat.

Verše sypu ti do chřtánu
za lásku větrem prohnánu.
Jen si nech své sny.
Bez tebe budu trávit dny.
Plahočit za tebou se nebudu.
Děláš jen ostudu.
Píšu ti syrové řádky.
Abys vše pochopil.
Zbytečné hádky netropil.
Už nesnaž se mě hledat.
Ze dna nebudu tě zvedat.
Už toho bylo dost.
Mám na tebe zlost.
Věčné rvaní a chlast.
To pro tebe byla slast.
Já vracím ti i s úroky.
Sama vedu své kroky.
Je pozdě platit z lásky daň.
Už nechci se bát jako laň.
Až přijdeš domu všechno zbouráš.
A ráno o hadr tiše kňouráš.
Je konec té hry na lásku.
Z očí sundala jsem si pásku.
Dříve než budu mít vrásku.
Dveřma ti prásknu.
Autor mexx, 24.01.2010
Přečteno 467x
Tipy 15
Poslední tipující: Koza, angelicek, ilona, WAYWARD, enigman, carodejka, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá s živým dějem.V.

11.08.2010 23:56:00 | Véronique

Láska si vybrala svou velkou daň
není divu že žena je jak lítá saň
upřmně jsi to napsala
přeji aby ses s pravou láskou setkala.

25.01.2010 23:11:00 | carodejka

Tvá nasupenost, kočko, z dílka jen čiší!
Nechtěl bych teďka být u Tebe kocourem,
raději jenom myší!

24.01.2010 00:40:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí