Pojďme

Pojďme

Anotace: třeba je to těma zádama

Překřížil jsem rty
skousl prst mezi zuby
a po měsíci jsem cítil stékat oheň po tváři
nevím proč
vědět to ani nechci
jen mi prosím řekni kdy začneme žít.

Létat a skvétat
padat a zvedat se
učit se chodit
spolu
ve dvou
první slůvka
miluji Tě
netajené úsměvy
bez linek
neboj
já je taky nikdy nechtěl
tak pojďme začít žít.
Autor Larey, 24.01.2010
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí