Bezové oči

Bezové oči

Anotace: ...

Zář bezových očí
v mé mysli žhne
čím víc je přivírá
tím rychleji dýchám
čím blíže hoří
tím víc už nemluvím
a přilévám do ohně
ze sebe co jen svedu.

Má vše co pouhým zrakem nevidím
to hlavní je že žije
tady a teď
a vydechuje vprostřed zimy
svěžest jara do tváře.

A já neumím být lepší
než jsem dělával že jsem
a zase ji škrábu podzimním strništěm
ona jen se hladce usmívá
svým hřejivěním.

Znám již dlouhá léta
objímání její louky
jež stále tak málo
spánku pro mne má.
Autor Taog, 25.01.2010
Přečteno 317x
Tipy 30
Poslední tipující: divoska_jaja, Rolnička, Elisha, ilona, zelená víla, Holis, hašlerka, Dota Slunská, labuť, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dýchla na mě krása..

29.01.2010 21:09:00 | zelená víla

Taková ta co je tryskaná rovnou od srdce. Pěkná.

26.01.2010 21:15:00 | Dota Slunská

Hřejivění - zní to krásně a jemně...

26.01.2010 10:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí