SRDCE

SRDCE

Anotace: Srdce

Lékem proti srdci není
velké rychlé počínání
každý měl by dobře rozvážiti
svoje špatné chování

Není vždycky vše mé pravdou
občas i ta druhá strana
pravdu přeci může mýt
všichni mohou dělat chyby
málo!Kdo má uznání.

Uznej jednou svojí chyby
udělej ty kroku vpřed
i když třeba pravdy mluvíš
zkus to jednou přehlížet

Dělej svému srdci cestu
hlídej svoje činy sám
uvidíš jak budeš pyšný
až ty budeš potrestán

Polož hlavu svojí
polož ji přec na ten kůl
Kat ti rychle hlavu tvojí
měčem setne budeš Sám!!!
Autor Miroslav Deadhead, 06.12.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Pěkná, zajímavě pojatá.Líbí se mi

09.12.2005 14:26:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí