Poslední večer

Poslední večer

Anotace: Poslední.....tohle slovo může mít hodně významů. Avšak v tomhle případě ho nechci slyšet a když už, tak naposledy

Pozdní večer venku trávím,
toužím aby zůstal stálým,
konce prstů mrznou zimou,
ty chceš zůstat s dívkou jinou,

proč už semnou nechceš souznit,
bojím se že začnu blouznit,
vážný výraz v rysech máš,
tak proč se na můj názor ptáš,

je jasný že dnes naposled,
držím ruce tvoje... jako led,
že dnes večer pohledy tvé patří jen mně,
jsem prázdná, jsem na dně...

umrznout mě na tomto místě nech,
ale neodvracej od mě svůj dech,
i mé zmrzlé vlasy už mě zebou,
v poslední okamžik pro co žiji chci zůstat s tebou,

živote odpusť já milovala . . .
Autor Gamy, 06.12.2005
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí