Proč

Proč

Anotace: Neustále se ptáme a čekáme odpověď,která mnohdy nepřichází

Proč snoubí se bolest s utrpením,
proč lásku provází zklamání,
proč neroste tráva pod kamením,
proč nenávist soucit zahání ?

Proč slzy pálí, ač chladné jsou,
proč povodně citů mnohdy mosty boří,
proč hroty výčitek se v srdcích zabodnou,
když do duší hlubin pozvolna se noří.

Opuštěni v čase spíláme nebesům,
v očistném dešti slov odtéká špína
to bělí se křídla černým andělům
a smývá se i naše osudová vina.
Autor Ladaro, 27.01.2010
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou okamžiky, na které si musíme odpověď najít sami...

27.01.2010 08:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí