Naivní kometa

Naivní kometa

Anotace: zase jsem doufala marně...

Kometu pozřela černá díra,
iluzí pozbyla má víra,
nic se nezmění,
nic nebude jiné,
nic se nespraví,
nic nebude stejné.

Hloupá, hloupá byla kometa,
ještě hloupější družice,
naivní, naivní husa ta,
co myslí, že chybí ti velice.
Autor Lenni, 27.01.2010
Přečteno 550x
Tipy 8
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Koza, ilona, jedam, Špáďa, greapy, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní ping pong - Ty a Dračičák ... ST

11.04.2010 18:57:00 | Koza

To se nedá nijak okomentovat,ani ohodnotit.Alespoň tedy ne z moji strany.

27.01.2010 18:40:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí