Až po-Cit

Až po-Cit

Anotace: Moje zmatené nitro.

Za pohled do tvých očí platím pokaždé očistcem.
Ten blankyt nebeských výšin nedá mi spát.
Po nocích pološílená tančím na kraji vysoké hráze....
Spadnu, nespadnu?..a ráno si lížu krvavá chodidla.
Uvěříš?

Budu před tebou klečet.
Plazit se a prosit o odpuštění za všechny své nevykonané hříchy.
Stanu se tvým otrokem, děvkou i matkou.
A každé ráno mě můžeš pohodit u popelnic vedle svého domu.
Pochopíš?

Neslíbím ti nic, mám jenom malý vesmír pod postelí.
Na lásku nevěřím, srdce mi zamrzlo při pohledu na polární záři.
Do studených dlaní sevřu temnotu z lidských srdcí.
A z mých slz napojím zbloudilé poutníky v čase.
Myslíš že o to stojíš?

Mohl bys být mým důvodem k nežití tohoto života.
Dám ti všechny svoje nejtajnější myšlenky do první zásuvky stolu.
Ve světle hvězd rozpustím beznaděj v našich duších.
A za jeden polibek proměním nekonečno v pouhý okamžik.
Vyslyšíš?
Autor Black Swan, 27.01.2010
Přečteno 419x
Tipy 10
Poslední tipující: nalča, Tapina.7, Radiii, ilona, Cassée Moteur, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí