Kamínky MILUJI TĚ

Kamínky MILUJI TĚ

Anotace: každá je samostatná pod číslem je to takový soubor o 12 básních(každá kamínek) je darován ...

I.

Miluji
tvé oči
které se
rozsvítí
jako hvězdičky
v noci
malé kočičky

II.

Miluji
tvé dolíčky
které
jsou jako
kolíčky
u houslí
jež kouzlí

III.

Miluji
tvé rtíky
které
jsou andělské
prstíky
dotýkající se
nebes kliky

IV.

Miluji
tvé vlasy
ve kterých
voní heřmánek
a prstíkují
tam zpívá
skřivánek

V.

Miluji
tvé obočí
které se
vlní
jako dva čápi
na komíně
klapy, klapy

VI.

Miluji
tvůj nosík
které je
jako maličký kvapík
tanec pro
dva
zamilované

VII.

Miluji tvé ouška
dva sladké
plátky medu
jako bruslař
na ledu
já jedu

VIII.

Miluji
tvé řasy
vlasy vrby
ne, jehlice
borovice
krásně třepotají
až dech se mi tají

IX.

Miluji
tvé pihy
jako pyl
který
čmeláček zapomněl
když z tvé krásy
oněměl

X.

Miluji
tvé zoubky
bělé perličky
pro které
se potápí
potápeč
do hloubky

XI.

Miluji
tvé víčka
závěsy z pápěří
které zavírají
když uslyší
sýčka

XII.

Miluji
tě...
jsi bělounká
vlaštovka
chycená
do
sítě
Autor L. Šebestián Borský, 27.01.2010
Přečteno 481x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkusil jsem jednu tvoji-tu bez tipů a jsem zhrozen
počtem přečivších a 0 tipů...
lidi jsou ovce-jak někdo nedá tipy hned, tak už dalším je to blbé...
mně se to tedy - hlásím všem - líbí moc a přečtu
i další... J.F.Julián

13.02.2010 18:03:00 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí