Dnes

Dnes

Anotace: David byl realita. Garáž je skupina. Píseň je infinita. David je kámoš, navždy. Saluta!

Dnes do mě narazila,
malá píseň pro Davida.


A teď na mě doráží,
nazpívaná Garáží.

Optika života
změní se zcela,
smrt je jak zdivočelá
nesmrtelná včela.

co sebere,
jinam vrátí.

Ať mě nesere!!!
Kráva jedna pruhovaná!!!

....se nezlob...
ještě Ti pořád nerozumím.
Ale je jasné, že Ti jednou budu muset porozumět .
My všichni.
Autor Cucumber, 27.01.2010
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí