Miluju..

Miluju..

Anotace: o to co je a bylo..

Miluju touhu a nadsázku
už léta bojuju za lásku
miluju kouzla a splněná přání
nakonec však zbyde jen vzpomínání
miluju tvá přání nevšední
jedno však bylo
pro mě to poslední

Miluju noční oblohu
dívat se na měsíc
hledat v ni svobodu
procházky po louce
trhat květiny
splétat je do věnce
jenž je tak nevinný

Miluju něco
co je mým snem
lásku ti nabízím
tak si ji
prosím
vem
Autor elfik0024, 28.01.2010
Přečteno 603x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, mavi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí