Kde jsi???

Kde jsi???

Anotace: O lásce která nepřichází.....

Srdce tvé chci zaplnit,
a celou tě pohltit.
Milovat tě ve dne i noci,
už mi není pomoci.
Láska je hřích,
co v očích mích.
Je krásný cit,
chci tě mit
Už nikdy tě neztratit,
čas bez tebe nemarnit.
Milovat tě už navždy,
co je na tom pravdy???
Kdy už přijde,
kde jsi kde???
Moje srdce nechce už býti samo.....
Bez ní umře žalem,
tak už si mě lasko vem..
Už dlouho mám v srdci díru,
chci se s tebou projít po Náměstí Míru...
Za ruku tě držet,
a už nikdy nepouštět...........
Autor sindy, 30.01.2010
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí