Zapomenutá báseň

Zapomenutá báseň

Anotace: ...

Cídím své myšlenky povadlých citů,
utírám prstoklad zapadlých hitů,
déšť se mi vpisuje do mého čela,
jedna z mých vzpomínek prstýnek měla.

Já jsem ji miloval, smrt mi ji vzala.
Tohle je dávno pryč, vzpomínka stará
pálí jak žihadlo, když setřeš včelu.
Nikdy si lásku svou nepouštěj k tělu...
Autor Robert S., 31.01.2010
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Romli, Psavec, zelená víla, Elza511, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi líbí.

31.01.2010 22:17:00 | Psavec

Je dobře, že zapomenutá se objevila... líbí se mi!

31.01.2010 11:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí