Lásky plná nenávist

Lásky plná nenávist

Anotace: Tak to dopadne když v noci začnu přemýšlet a vzpomínat...je to báseň,ale na odstavce nehraju =))

Co mlčíš? Nemáš odpověď?
Copak neunesl si mou zpověď?
Říkat, že tě miluju je zbytečné, nevíš význam toho slova a stejnou chybu děláš znova!
Nechci tě už více znát, nechci ti být kamarád!
Lhát o lásce je hřích už nejsi dokonalý v očích mých.
Neříkej, že mě miluješ, když úzkostí se spaluješ!
Má láska přešla v nenávist, utichl můj smích, slzy tečou proudem a já ti dávám ZBOHEM...
Autor Lucasek, 07.12.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí