I kdyby nebyla jsi...

I kdyby nebyla jsi...

Anotace: ve větru...

pápěří se vznáší
kamsi do oblak...
ten kdo loučení nesnáší
nechá si ujet vlak

i kdyby nebyla jsi
smáčím za tě šat...

slzavé stesky
neslýcháno
snad snů záblesky
nevídáno

i kdyby nebyla jsi
setne mi hlavu kat...

slabounce na vodu
dopadl splín
plačíc o svobodu
smíchem pavučin

i kdyby nebyla jsi
nebudu se ti smát...

potupou oslněn,
jiný se zmítá
samotou naplněn,
milenci bitá

i kdyby nebyla jsi
rozkvete ti sad....

červeň se rozlila
po lících temně...
mrákoty zplodila
v tobě i ve mě

a tak..

pomalu odchází
poutem rozpoutám
větrůvky ve mlází
marně pláčou tam

a i kdyby nebyla jsi...lásko,
ještě je soumrak
Autor mely, 02.02.2010
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí