Utíkej

Utíkej

Anotace: v naději, že můžu rozpustit vzpomínku ve slovní kyselině nevalné kvality....

Utíkej, lásko,
utíkej černou nocí,
utíkej, ať nás nedožene svítání.

Jsi mým otcem i bratrem,
tma je mi matkou,
sestrou zvrácená vášeň.

Miluj mě, lásko,
napij se z mých šílených očí,
strhej ze mě zbytky svědomí.

Vlasy nám vyrvou pařáty větru,
těla rozpíchají kosti padlých andělů,
kůži spálí lačné pohledy vlkodlaků.

Válej mě v bahně pohrdání,
má špinavá lásko,
protože až vysvitne slunce,
nic už neskryje mou černou duši.
Autor bila_psice, 04.02.2010
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: PangurBaan, zelená víla, Jana M., CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí