Jepice

Jepice

Anotace: ...

V bažinách žití jsem se zrodil,
ve sluncích hledal naděje.
Do školy snění denně chodil
a pak se tázal - co to je?
Možná, že končím, je to tebou,
nikdy jsem nebyl jenom čas.
Možná tvé oči lásku předou,
já chtěl být princem všech tvých řas.
I když mne zvedneš, nemám stání,
nebudeš pýchou těch mých cest.
Marně se k tobě, lásko, skláním,
nejsem ti souzen, tak to jest!
Kdybys mi řekla, proč to bolí,
proč mě to trápí nejvíce,
zemřel bych zítra pro cokoli,
jako stín v žití jepice.
Autor Robert S., 04.02.2010
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, majdik 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí