Sonety - II.

Sonety - II.

Anotace: ...

Jsou dny kdy není dobré říká ano,
vždyť kdo se ptá na svoje dnešní sny?
A bylo vždycky ve hvězdách i psáno,
že nejvíc bolí smutek poslední.
Proč ale nejsem schopný psát své básně,
já, lásko, ještě stále planu tím,
že lépe hořet než být sněžné třásně,
a potom teprv hledat správný rým.
Tak píšu sonet pro tvou věčnou krásu,
jsi jarem, létem i mým podzimem,
a dnes když hledám něco pro svou spásu,
chci nalézt to, co budu za týden.

Plný víry, plný něžných citů,
opilý, co pro tebe jen sní tu.
Autor Robert S., 05.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Romli, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí