Princezna

Princezna

Anotace: princezna ve věži...

Kdesi na konci města,
je zámek,k němuž nevede cesta.
V něm princezna zavřená ve věži,
čeká,který princ k ní doběží...

Princezna kouká z věže smutnýma očima,
proč se jí ten život takhle počíná,
proč zůstala ve věži sama,
když se toho tak bála...

Kde ten princ asi bloudí,
kde bílého koně loudí,
proč ve věži už není,
proč princeznu utěšuje jen snění...

Dnes nepřijde,
a zítra?
Proč těmi dny tak plýtvá..
Přijde vůbec někdy?
Autor Aangela, 06.02.2010
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Ovádko, Sladkalu, PPetrushka, Pevya, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde princezno :)

09.02.2010 13:29:00 | PPetrushka

Určitě přijde! Hezké verše.

06.02.2010 13:24:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí